Samen werken aan samenwerken

Samen werken aan samenwerken

Bij Business Centrum Frisselstein kennen we de waarde van een goed netwerk. Een netwerk waar u op kunt bouwen en waar u écht iets aan heeft. Wij promoten daarom samenwerken. Kijk eens wie er allemaal in Business Centrum Frisselstein gevestigd zijn, en zoek elkaar op voor een kop koffie. Zo leert u elkaar pas echt kennen. U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar wie weet wat die kop koffie samen nog kan betekenen!

IRRUS helpt jou met slimmer, efficiënter en veiliger digitaal werken! Het team van collega's vol passie voor mens èn techniek, werkt aan goed doordachte oplossingen met uiteindelijke adoptie als uitgangspunt.

Door optimaal gebruik te maken van je Office 365 abonnement met SharePoint Online zorgt IRRUS dat relevante documenten en informatie altijd en overal beschikbaar is voor de juiste persoon of het juiste team.

Ga gerust een keer op de koffie en praat verder met IRRUS over: samenwerken en kennis delen, het optimaliseren van bedrijfsprocessen of het verbeteren van de informatievoorziening.

 

Jouw bedrijf kan met IRRUS:

 • Veilig in de Cloud werken: 
  Door alles in de Cloud te zetten, helpt IRRUS haar opdrachtgevers data te beveiligen. Het is belangrijk om mensen, middelen en - minstens zo belangrijk - de infrastructuur te beschermen waar je als opdrachtgever gebruik van maakt.
 • Minderen met mailen en gaan delen:
  Vanalles wordt er rondgemaild: offertes, cv’s, plannen. Zodra je op verzenden hebt geklikt, ben je de controle kwijt over al je verzonden documenten. Het is veel beter om bestanden centraal te houden en mensen via een linkje toegang te geven. Je kan dan zelf instellen, wat anderen wel en niet mogen doen. Er is één bestand waarin gewerkt wordt en dus heb je geen verschillende versies van het document.
 • Investeren:
  Net zo goed als je een budget reserveert voor onderhoud van bedrijfsmiddelen of nieuw personeel, moet je ook reserveren voor implementatie en acceptatie van het nieuwe werken met Office 365.
 • Combineren:
  Door belangrijke functionaliteiten van SharePoint, Exchange, OneDrive en Search te combineren, kan de opdrachtgever een optimaal ingericht document management systeem gebruiken, dat voldoet aan alle wet- en regelgeving waar een organisatie aan gebonden is. Jouw documenten zijn altijd en overal beschikbaar, ongeacht locatie of device.
 • Workflow’s gebruiken:
  Wanneer het personeel stappenplannen of werkinstructies moet volgen, kunnen deze worden bekeken en stapsgewijs worden uitgevoerd door middel van een app.
 • Intern communiceren:
  Allerlei interne zaken kunnen in Intranet worden gezet. Zoals verjaardagen, indieningen van investeringsaanvragen, beschrijvingen van vraag en antwoord, enzovoort. Hierdoor is iedereen binnen het bedrijf op de hoogte waar en wanneer dan ook.

Huurt sinds 14 juli 2016

Unit: 1.02

www.irrus.nl

040 400 63 57

info@irrus.nl