Samen werken aan samenwerken

Samen werken aan samenwerken

Bij Business Centrum Frisselstein kennen we de waarde van een goed netwerk. Een netwerk waar u op kunt bouwen en waar u écht iets aan heeft. Wij promoten daarom samenwerken. Kijk eens wie er allemaal in Business Centrum Frisselstein gevestigd zijn, en zoek elkaar op voor een kop koffie. Zo leert u elkaar pas echt kennen. U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar wie weet wat die kop koffie samen nog kan betekenen!

Wat is er leuker voor uw kind dan direct na school sporten en spelen met vriendjes en vriendinnetjes? Actief4Kids regelt sport en cultuur binnen de buitenschoolse opvang met het Toppie-programma. Uw kind kiest uit een scala aan sporten en culturele activiteiten.

 

Bij Actief4Kids is uw kind vaak met een forse korting lid van de sportvereniging of culturele instelling. Kinderen kiezen op de Toppie-website zelf de naschoolseactiviteiten die ze leuk vinden.

 

Kies op de website van Actief 4 Kids eerst de gemeente of plaats waar u woont. Kies dan bij de vereniging de dag waarop uw kind wil sporten of een culturele activiteit wil doen, op die manier zorgt u dat uw kind na school kan doen wat hij of zij het leukst vind! 

 

Bij Actief4Kids is uw kind het allerbelangrijkste. Ons doel is een veilige, gezonde, leerzame, leuke en liefdevolle omgeving te creëren na school en in de vakantie. Dit zodat uw kind zichzelf durft te zijn en een manier kan vinden zichzelf verder te ontplooien en te ontwikkelen.

Als uw kind zich thuis voelt, voelt het voor ons ook goed. Actief4Kids biedt uw kind een stabiele, duidelijke basis van waaruit het kind zelf op zoek kan gaan naar uitdaging op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, op alle gebieden.

Wij vinden de ontwikkeling van de sociale competenties van uw kind van groot belang. Het leren omgaan met andere kinderen en volwassenen in een groep is dan ook een belangrijk aspect in onze opvang. Uw kind wordt geleerd met respect om te gaan voor anderen en het leert zijn eigen rol binnen groep kennen.


Huurt sinds 01 januari 2014

www.actief4kids.nl

0413 87 00 64

info@actief4kids.nl