Samen werken aan samenwerken

Samen werken aan samenwerken

Bij Business Centrum Frisselstein kennen we de waarde van een goed netwerk. Een netwerk waar u op kunt bouwen en waar u écht iets aan heeft. Wij promoten daarom samenwerken. Kijk eens wie er allemaal in Business Centrum Frisselstein gevestigd zijn, en zoek elkaar op voor een kop koffie. Zo leert u elkaar pas echt kennen. U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar wie weet wat die kop koffie samen nog kan betekenen!

Bouwbemiddeling Meliani

Terug naar overzicht huurders

Sinds de oprichting van BBM Bouwbemiddeling Meliani in 2007 te Veghel, hebben wij ons sterk gemaakt voor werk in de sector bouw en techniek.

 

BBM Bouw kan u van dienst zijn met de bemiddeling van ZZP-ers.

 

Wij hebben ons inmiddels bewezen bij grote en kleine opdrachtgevers in de bouwsector en u kunt met uw aanvragen altijd bij ons terecht.

 

BBM Bouwbemiddeling Meliani kent haar eigen werkproces en is mede ontwikkeld om een duidelijk onderscheid te maken tussen het uitzenden van uitzendkrachten en het bemiddelen van ZZP-ers. BBM Bouw garandeert de juistheid en volledigheid van haar administratieve diensten en ontzorgd bij de totstandkoming van de opdracht tussen opdrachtgever en de ZZP-er. BBM Bouw garandeert daarmee het ontbreken van een fiscale of arbeidsrechtelijke dienstbetrekking tussen U en de ZZP-er.


Huurt sinds 01 februari 2016

Unit: 0.15 | 0.16 | 0.18

https://www.bbmbouw.nl/

0413 36 72 73

info@bbmbouw.nl