Samen werken aan samenwerken

Samen werken aan samenwerken

Bij Business Centrum Frisselstein kennen we de waarde van een goed netwerk. Een netwerk waar u op kunt bouwen en waar u écht iets aan heeft. Wij promoten daarom samenwerken. Kijk eens wie er allemaal in Business Centrum Frisselstein gevestigd zijn, en zoek elkaar op voor een kop koffie. Zo leert u elkaar pas echt kennen. U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar wie weet wat die kop koffie samen nog kan betekenen!

Buiten-Ruimte B.V.

Terug naar overzicht huurders

Buiten-Ruimte is een onafhankelijk advies- en onderzoeksbureau. Sinds 2010 adviseren wij gemeenten, waterschappen en bedrijven op het gebied van verkeer, stedelijk water en civiele techniek. Dit doen we op detacheringsbasis op locatie bij onze opdrachtgevers en vanuit ons kantoor in Veghel.

Met een enthousiast team van adviseurs maken wij de openbare ruimte iedere dag een stukje mooier. We brengen met onderzoeken bestaande knelpunten in beeld en werken deze uit in slimme en duurzame oplossingen. Door samen te werken en helder te communiceren creëren we draagvlak en zijn we een meerwaarde bij ieder project.


Huurt sinds 01 juni 2020

Unit: 0.06

www.buiten-ruimte.nl

0413 34 13 93

info@buiten-ruimte.nl