Samen werken aan samenwerken

Samen werken aan samenwerken

Bij Business Centrum Frisselstein kennen we de waarde van een goed netwerk. Een netwerk waar u op kunt bouwen en waar u écht iets aan heeft. Wij promoten daarom samenwerken. Kijk eens wie er allemaal in Business Centrum Frisselstein gevestigd zijn, en zoek elkaar op voor een kop koffie. Zo leert u elkaar pas echt kennen. U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar wie weet wat die kop koffie samen nog kan betekenen!

Twintig jaar geleden begon ik met het maken van een website voor een kennis van een kennis. Nu is Headtilt uitgegroeid tot een bedrijf met 3 personeelsleden en we zijn nog groeiend. We zijn gespecialiseerd in het maken van applicaties voor de sportwereld en games. Zo gevarieerd als ons klantenbestand is, is ook ons personeelsbestand. Bij Headtilt bestaat een deel van het personeel uit mensen die anders een afstand tot de arbeidsmarkt zouden hebben.

 

Headtilt is vernoemd naar mijn herdershond Nala. Het woord “headtilt” betekent het schuin houden van de kop door een hond, wanneer deze aandachtig luistert. Nala is hier erg goed in. En wij bij Headtilt luisteren ook aandachtig naar de wensen van onze klanten.

 

Headtilt: software with a twist.


Huurt sinds 01 april 2024

Unit: 1.03

www.headtilt.nl

info@headtilt.nl