Samen werken aan samenwerken

Samen werken aan samenwerken

Bij Business Centrum Frisselstein kennen we de waarde van een goed netwerk. Een netwerk waar u op kunt bouwen en waar u écht iets aan heeft. Wij promoten daarom samenwerken. Kijk eens wie er allemaal in Business Centrum Frisselstein gevestigd zijn, en zoek elkaar op voor een kop koffie. Zo leert u elkaar pas echt kennen. U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar wie weet wat die kop koffie samen nog kan betekenen!

Huvenaars Bewindvoering

Terug naar overzicht huurders

Mensen meer inzicht en controle geven over hun eigen financiën. Dat is wat ik altijd al gedaan heb. Eerst bij mijn werkgever ABN AMRO als hypotheekadviseur, en nu als eigen ondernemer. Een bewuste keuze, want zo kan ik doen wat ik wil: intensiever bezig zijn met klanten. Eerlijk, onafhankelijk advies geven en praktische hulp bieden. Er echt toe doen.

 

Zoals klanten coachen die financiële problemen hebben - hen helpen en een persoonlijke groei laten doormaken. Schulden met hen overwinnen en met een schone lei weer verder. Hen leren om dit weer op eigen kracht te doen. En makkelijk bereikbaar zijn voor vragen.

 

In mijn werk combineer ik mijn financiële kennis over hypotheken, budgettering en schuldhulp met mensenwerk. Voor mij telt de mens achter de cijfers. Ik heb in al die jaren te maken gehad met cliënten uit alle lagen van de bevolking. Hierbij heb ik gemerkt dat ik mijn cliënten in hun waarde kan laten. Daardoor hebben ze een goed gevoel bij mijn advies en benadering.

 

Regelmatig hoor ik van mensen dat ze hun geldzaken ingewikkeld vinden. Voor mij is het dan juist de uitdaging om dit zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Ik krijg er energie van als mijn klanten daardoor meer eigen inzicht krijgen. Mijn klant heeft met mijn uitleg meer eigen controle over zijn geld gekregen.

 

Als het leven van mijn cliënten op het financiële vlak in balans gebracht is, verbetert uw kwaliteit van leven vaak ook op andere punten. Daar ben ik van overtuigd en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Ook vind ik het mooi dat ik u kan helpen om uw wensen te vervullen: doordat u bespaart kunt u ruimer leven en meer genieten.

 

Mijn taken:

 

 • Budgetbeheer:
  Als u zeker wilt zijn dat al uw rekeningen volgens afspraak betaald worden dan kunt u uw inkomen laten beheren. Dit heet budgetbeheer. Voor eventuele schuldeisers, de woningcorporatie of uw energieleverancier ook een hele geruststelling. Zo komen we met hen makkelijker tot een goede betalingsregeling bij achterstanden. En u krijgt rust in uw financiën.
 • Bewindvoering:
  Is het te moeilijk voor u om voor uw eigen financiën te zorgen? Als uw bewindvoerder zorg ik voor een tijdige betaling van uw rekeningen en een ordelijke administratie.
  Ook voer ik de zorg over het onderhoud van uw huis en andere bezittingen.
  U hoeft zich er geen zorgen meer om te maken.
 • Budgetcoaching:
  U wilt voorkomen dat u serieuze financiële problemen krijgt. Met Budgetcoaching wordt u begeleid en krijgt u financieel overzicht. Ook leert u te besparen en de juiste budgetkeuzes te maken. Daarbij krijgt u een overzichtelijke thuisadministratie.

H. Huvenaars


Huurt sinds 02 april 2019

Unit: 0.11 | 0.12

https://www.huvenaarsbewindvoering.nl/

0486 85 22 92 (telefonische spreekuren op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 11.00)

huvenaarsbewindvoering@ziggo.nl