Samen werken aan samenwerken

Samen werken aan samenwerken

Bij Business Centrum Frisselstein kennen we de waarde van een goed netwerk. Een netwerk waar u op kunt bouwen en waar u écht iets aan heeft. Wij promoten daarom samenwerken. Kijk eens wie er allemaal in Business Centrum Frisselstein gevestigd zijn, en zoek elkaar op voor een kop koffie. Zo leert u elkaar pas echt kennen. U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar wie weet wat die kop koffie samen nog kan betekenen!

De Woningbeheerder

Terug naar overzicht huurders

De Woningbeheerder is een onafhankelijke serviceorganisatie die in samenwerking met makelaars het complete vastgoedbeheer voor eigenaren verzorgt door middel van:

  • Financieel beheer
  • Technisch beheer
  • Commercieel beheer
  • VVE-beheer

De Woningbeheerder ondersteunt vastgoedbeheer met een backoffice, een centrale helpdesk en een online systeem. Het gehele financieel beheer wordt gedaan door de backoffice van De Woningbeheerder. Haar centrale helpdesk verwerkt alle vragen over storingen en klachten. En met het online systeem kan de eigenaar altijd en overal zien wat het rendement van zijn vastgoed is alsook inzicht krijgen in de openstaande posten, storingen en klachten.


Huurt sinds 01 mei 2014

Unit: 0.01

www.dewoningbeheerder.nl

0413 87 00 67

info@dewoningbeheerder.nl