Blog

Kantoorruimte te huur

24 februari 2020 - door

Op de begane grond van ons mooie pand in Veghel - Business Centrum Frisselstein - wacht een ruimte op een nieuwe huurder. De ruimte heeft een oppervlakte van 37 m2 en ligt op een prettige plek in het gebouw. 
 
Bent u op zoek naar een grotere of kleinere kantoorruimte? Wij hebben nog enkele andere ruimten beschikbaar. Zie www.businesscentrumfrisselstein.nl/kantoren voor de mogelijkheden.  
 
Er is een prettige sfeer tussen de huurders onderling. Wilt u graag een indruk krijgen van het gebouw, de mensen, de faciliteiten en de sfeer, kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen. Wij staan voor u klaar!  
 
Contact opnemen?
info@businesscentrumfrisselstein.n...

Lees verder

Business Centrum Frisselstein bestaat 5 jaar!

Business Centrum Frisselstein bestaat 5 jaar!

04 juli 2019 - door

Business Centrum Frisselstein in Veghel bestaat vandaag precies 5 jaar! Daar zijn we natuurlijk erg trots op.
 
Het netwerk aan gevestigde bedrijven ontwikkelde zich sterk in de afgelopen jaren. Wilt u ook zakelijk groeien in een professionele omgeving? Op dit moment zijn twee kantoorruimtes beschikbaar op de begane grond; een ruimte van 43 m2 en één van 109 m2.
 
Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op via 0413-870062 of info@businesscentrumfrisselstein.nl. Het is ook mogelijk een bezichtiging in te plannen via https://www.businesscentrumfrisselstein.nl/contact. We zien u graag!


Lees verder

BCF verwelkomt Huvenaars Bewindvoering

06 mei 2019 - door

Graag heten wij een nieuwe huurder welkom bij Business Centrum Frisselstein. Onlangs ondertekende Huvenaars Bewindvoering het huurcontract. Deze organisatie is een aanwinst voor ons bedrijvencentrum. We feliciteren Huvenaars Bewindvoering met de nieuwe kantoorruimte!
 
Lees verder voor meer informatie over Huvenaars Bewindvoering.


Lees verder

Kantoorruimten te huur

Kantoorruimten te huur

11 april 2019 - door

Wilt u een mooie kantoorruimte huren op een centrale plek in Veghel? Misschien biedt Business Centrum Frisselstein de oplossing! 
 
Momenteel staan er op de begane grond ruimten te huur van 43 m2 en van 109 m2. Ruimten van 43 en 44 m2 zijn beschikbaar op de tweede verdieping, alsmede een mooie ruimte van 54 m2 op de derde verdieping.
 
Op www.businesscentrumfrisselstein.nl/kantoren vind u meer informatie over het huidige aanbod aan kantoor units.
 
Neem vrijblijvend contact op via info@businesscentrumfrisselstein.nl of 0413-870062. Of vraag een rondleiding aan via www.businesscentrumfrisselstein.nl/contact
Wij helpen u graag verder!
 
 


Lees verder
12345678
Nu te huur
Unit met archiefruimte

23M2, Mooie ruimte voor zakelijk huurder

Bekijk
Kantoorruimte te huur

37M2, Kantoorruimte huren

Bekijk
Kantoorruimte voor MKB te huur

43M2, Licht kantoor op de beneden verdieping

Bekijk