Blog

Buiten-Ruimte nieuwe huurder Business Centrum Frisselstein

29 juni 2020 - door

Per 1 juni is Buiten-Ruimte huurder in Business Centrum Frisselstein. Vandaag werken de medewerkers voor het eerst vanuit hun nieuwe locatie. We heten alle medewerkers van Buiten-Ruimte van harte welkom in hun nieuwe werkomgeving. Gefeliciteerd met de nieuwe kantoorruimte! 
Buiten-Ruimte adviseert over het ontwerp, de realisatie en het beheer van de openbare ruimte. Bij BCF zijn we erg blij met dit bedrijf; een echte aanwinst voor ons en onze huurders.
Lees verder voor meer informatie over wie de mensen van Buiten-Ruimte zijn, wat ze doen en voor wie ze werken.
 

Lees verder

Kantoorruimte zoekt huurder

Kantoorruimte zoekt huurder

23 januari 2020 - door

Op dit moment biedt Business Centrum Frisselstein (Frisselsteinstraat 5, Veghel) enkele mooie kantoorruimten op de begane grond te huur aan. De ruimten variëren van 37 m2 tot 109 m2. De ene ruimte heeft veel privacy, een andere zit op een strategische positie in het pand, weer een andere is gesplitst door een glazen binnenwand.
 
Kom bij interesse gerust eens kijken! Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden. We helpen u graag bij het vinden van de voor u meest passende kantoorruimte.
 
Contact opnemen?
info@businesscentrumfrisselstein.nl
0413-870062
www.businesscentrumfrisselstein.nl/contact
 


Lees verder

Proost u de volgende keer mee?

09 januari 2020 - door

In Business Centrum Frisselstein is geproost op een positief nieuw jaar. Wilt u ook huurder zijn in dit modern ingerichte, sfeervolle voormalige Rabobank gebouw en de volgende keer met ons mee proosten? Bekijk dan ons aanbod aan beschikbare kantoorruimte.
Kijk op de website van Funda in business of op de website van Business Centrum Frisselstein.
Oppervlakten variëren van 37 m2 tot 109 m2. We kijken graag met u mee voor een passend aanbod zodat u een goede basis hebt om zorgeloos te kunnen ondernemen.
Neem vrijblijvend contact op via info@businesscentrumfrisselstein.nl of 0413-870062.
Of vraag een rondleiding aan via www.businesscentrumfrisselstein.nl/contact.


Lees verder

Mooie kantoorruimten te huur in Business Centrum Frisselstein in Veghel

Mooie kantoorruimten te huur in Business Centrum Frisselstein in Veghel

06 december 2019 - door

In Business Centrum Frisselstein in Veghel zijn op dit moment mooie kantoorruimten te huur, variërend van 37 tot 109 m2. Huren in het businesscentrum betekent werken op een inspirerende plek, slechts op 1 minuut loopafstand van het centrum van Veghel. U werkt in een dynamische en moderne omgeving. De koffiecorner, de kantine en het dakterras zijn ideale ontmoetingsplekken.
Interesse? Vraag een rondleiding/bezichtiging aan via www.businesscentrumfrisselstein.nl/contactMail naar info@businesscentrumfrisselstein.nl of bel 0413-870062


Lees verder
123456789
Nu te huur
Unit met archiefruimte

23M2, Mooie ruimte voor zakelijk huurder

Bekijk
Kantoorruimte te huur

37M2, Kantoorruimte huren

Bekijk
Kantoorruimte voor MKB te huur

43M2, Licht kantoor op de beneden verdieping

Bekijk