Blog

Buiten-Ruimte nieuwe huurder Business Centrum Frisselstein

29 juni 2020 - door

Per 1 juni is Buiten-Ruimte huurder in Business Centrum Frisselstein. Vandaag werken de medewerkers voor het eerst vanuit hun nieuwe locatie. We heten alle medewerkers van Buiten-Ruimte van harte welkom in hun nieuwe werkomgeving. Gefeliciteerd met de nieuwe kantoorruimte! 
Buiten-Ruimte adviseert over het ontwerp, de realisatie en het beheer van de openbare ruimte. Bij BCF zijn we erg blij met dit bedrijf; een echte aanwinst voor ons en onze huurders.
Lees verder voor meer informatie over wie de mensen van Buiten-Ruimte zijn, wat ze doen en voor wie ze werken.
 

Lees verder

BCF verwelkomt nieuwe huurder

BCF verwelkomt nieuwe huurder

20 juni 2017 - door

Wij verwelkomen deze maand weer een nieuwe huurder in ons pand! Deze maand heeft Excluwatch het huurcontract ondertekend. Wij vinden dit een aanwinst voor ons bedrijvencentrum en feliciteren hen met de nieuwe ruimte. 
 
U vindt wat meer informatie op onze huurderspagina voor Excluwatch.  
 
 


Lees verder

Brownies & Downies Veghel nieuwe leverancier voor lunch & diner in BCF

Brownies & Downies Veghel nieuwe leverancier voor lunch & diner in BCF

16 juli 2015 - door

Met trots kunnen wij mededelen dat wij een geweldige leverancier gevonden hebben voor onze lunches & diners bij het boeken van een vergaderruimte of presentatiezaal in Business Centrum Frisselstein. 
 
Wanneer u nu (via de website, of mail) bij ons uw zakelijke ruimte reserveert kunt u daarbij tevens aangeven of u gebruik wilt maken van een lunch of diner. Dit wordt dan bereidt door onze nieuwe leverancier Brownies & Downies Veghel! 
 
Sinds 2014 zijn zij gevestigd in het oude raadhuis aan de Aa. In de zomer leggen zij u op het mooie terras in de watten en op de minder mooie dagen kunt u in de prachtige serre (met uitzicht op het park en de Aa) plaatsnemen! Het&n...


Lees verder

Netwerken is doen, durven en dromen

Netwerken is doen, durven en dromen

30 oktober 2014 - door Josine

Op 29 oktober vond in het business centrum de eerste editie van onze netwerkevenementen plaats, in het hart van het bedrijvencentrum. 
 
We zijn van start gegaan met een kennismakingsronde en een kop koffie. Vervolgens is de bijeenkomst gestart met een uitgebreid welkom van eigenaar Gerald Kristen. In zijn introductie werd duidelijk welke doelen hij heeft gesteld aan het opzetten van het Business Centrum en welke strategische stappen zijn genomen om het oude Rabobankpand in het centrum van Veghel om te bouwen naar een netwerkkantoor met een open en zakelijke sfeer waarin samenwerken en zakelijk netwerken tot de mogelijkheden behoren. 
 
Na een woord van Gerald Kristen werd het stokje overge...


Lees verder
123456789
Nu te huur
Unit met archiefruimte

23M2, Mooie ruimte voor zakelijk huurder

Bekijk
Kantoorruimte te huur

37M2, Kantoorruimte huren

Bekijk
Kantoorruimte voor MKB te huur

43M2, Licht kantoor op de beneden verdieping

Bekijk