Blog

Kantoorruimte te huur

24 februari 2020 - door

Op de begane grond van ons mooie pand in Veghel - Business Centrum Frisselstein - wacht een ruimte op een nieuwe huurder. De ruimte heeft een oppervlakte van 37 m2 en ligt op een prettige plek in het gebouw. 
 
Bent u op zoek naar een grotere of kleinere kantoorruimte? Wij hebben nog enkele andere ruimten beschikbaar. Zie www.businesscentrumfrisselstein.nl/kantoren voor de mogelijkheden.  
 
Er is een prettige sfeer tussen de huurders onderling. Wilt u graag een indruk krijgen van het gebouw, de mensen, de faciliteiten en de sfeer, kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen. Wij staan voor u klaar!  
 
Contact opnemen?
info@businesscentrumfrisselstein.n...

Lees verder

Netwerken is doen, durven en dromen

Netwerken is doen, durven en dromen

30 oktober 2014 - door Josine

Op 29 oktober vond in het business centrum de eerste editie van onze netwerkevenementen plaats, in het hart van het bedrijvencentrum. 
 
We zijn van start gegaan met een kennismakingsronde en een kop koffie. Vervolgens is de bijeenkomst gestart met een uitgebreid welkom van eigenaar Gerald Kristen. In zijn introductie werd duidelijk welke doelen hij heeft gesteld aan het opzetten van het Business Centrum en welke strategische stappen zijn genomen om het oude Rabobankpand in het centrum van Veghel om te bouwen naar een netwerkkantoor met een open en zakelijke sfeer waarin samenwerken en zakelijk netwerken tot de mogelijkheden behoren. 
 
Na een woord van Gerald Kristen werd het stokje overge...


Lees verder

BCF: Blijf groeien event in Veghel

BCF: Blijf groeien event in Veghel

08 oktober 2014 - door Business Centrum Frisselstein

Kom op 29 oktober naar het Blijf-Groeien event met een workshop en lezing over zakelijk netwerken van Jabbo Smulders. 
 
Onlangs is Business Centrum Frisselstein ruim in de spotlight gezet in het magazine Bedrijvig Veghel en Bedrijvig Uden. Een uitgave voor ondernemers uit deze zelfde regio. 
 
U kunt het artikel met Gerald Kristen rondom de Blijf Groeien campagne hier lezen. 
 
Samen met een introductie in het zakelijk netwerken in een zakelijke omgeving in het centrum van Veghel is aandacht besteedt aan onze volgende evenement welke ondernemers meer zal leren over zakelijk netwerken: want hoe doe je dat? Het evenement vindt plaats op 29 oktober in het bed...


Lees verder

Pop-Up Lezing "Zakelijk netwerken in een professionele omgeving"

Pop-Up Lezing "Zakelijk netwerken in een professionele omgeving"

10 september 2014 - door Studio Frisselstein

Anno 2014 leven we in een netwerkeconomie. Hoe gedraag je je als ondernemer in zo’n economie en omgeving? Business Centrum Frisselstein wil de ondernemer tools bieden zich thuis te voelen in een netwerkeconomie. U kunt bij ons optimaal functioneren en zakelijk groeien in een professionele omgeving. 
Op 29 oktober 2014 organiseren wij voor alle geïnteresseerden een pop-up lezing in het bedrijvencentrum. Alle aspecten van zakelijk netwerken komen aan bod. U leert hoe u als ondernemer u het netwerken eigen kunt maken. Dit alles in een bruisende omgeving waar u meteen kunt netwerken in de praktijk. Contacten leggen, ervaringen uitwisselen en kennis delen zijn onderdeel van dit evenement. Uw vragen worden beantwoord en ...


Lees verder
12345678
Nu te huur
Unit met archiefruimte

23M2, Mooie ruimte voor zakelijk huurder

Bekijk
Kantoorruimte te huur

37M2, Kantoorruimte huren

Bekijk
Kantoorruimte voor MKB te huur

43M2, Licht kantoor op de beneden verdieping

Bekijk