Blog

Kantoorruimte te huur

24 februari 2020 - door

Op de begane grond van ons mooie pand in Veghel - Business Centrum Frisselstein - wacht een ruimte op een nieuwe huurder. De ruimte heeft een oppervlakte van 37 m2 en ligt op een prettige plek in het gebouw. 
 
Bent u op zoek naar een grotere of kleinere kantoorruimte? Wij hebben nog enkele andere ruimten beschikbaar. Zie www.businesscentrumfrisselstein.nl/kantoren voor de mogelijkheden.  
 
Er is een prettige sfeer tussen de huurders onderling. Wilt u graag een indruk krijgen van het gebouw, de mensen, de faciliteiten en de sfeer, kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen. Wij staan voor u klaar!  
 
Contact opnemen?
info@businesscentrumfrisselstein.n...

Lees verder

Business Centrum Frisselstein - Wie zijn wij?

Business Centrum Frisselstein - Wie zijn wij?

18 juni 2014 - door Menno

 
Deze zomer opent het Business Centrum Frisselstein in het centrum van Veghel. Het business centrum is gevestigd in het voormalige Rabobank pand aan de Frisselsteinstraat. Het pand zal ruimte gaan bieden aan circa 30 vaste huurders en 50 flexwerkers. Het business centrum biedt haar huurders service en voorzieningen als vergaderzalen, presentatieruimten, een volledig ingerichte kantine, postbussen, een receptie en een beveiligd netwerk met serverruimte voor opslag van data. Het business centrum wordt dé plek voor bedrijven met verschillende disciplines om zich te vestigen in het hart van Veghel. Ook zullen de bedrijven gaan profiteren van de kruisbestuiving en mogelijke samenwerking met andere bedri...


Lees verder
12345678volgende
Nu te huur
Unit met archiefruimte

23M2, Mooie ruimte voor zakelijk huurder

Bekijk
Kantoorruimte te huur

37M2, Kantoorruimte huren

Bekijk
Kantoorruimte voor MKB te huur

43M2, Licht kantoor op de beneden verdieping

Bekijk