Blog

Mooie kantoorruimte beschikbaar

22 mei 2020 - door

 
Te huur: kantoorruimte
Locatie: Business Centrum Frisselstein, Frisselsteinstraat 5, Veghel
Vloeroppervlakten: variërend van 23 tot 75 m2
Verdieping: begane grond en eerste verdieping
Huurprijzen: afhankelijk van oppervlakte en duur contract
Beschikbaarheid: enkele ruimtes per direct, andere in overleg
 
Meer informatie en foto's:www.fundainbusiness.nl/kantoor/veghel/object-40199342-frisselsteinstraat-5/, www.businesscentrumfrisselstein.nl/kantoren 
 
Interesse? Neem vrijblijvend contact op:info@businesscentrumfrisselstein.nl, www.businesscentrumfrisselstein.nl/contact,0413-870062

Lees verder

Meer ruimte

Meer ruimte

07 mei 2020 - door

Het kabinet kwam gisteren, eerder dan gepland, met versoepeling van een aantal maatregelen tegen het coronavirus. Geleidelijk aan worden de maatregelen afgebouwd. Dat geeft ook ondernemers ruimte om het vizier op de toekomst te richten.
Bent u op zoek naar kantoorruimte? Wellicht is Business Centrum Frisselstein in Veghel een optie. Op dit moment bieden we verschillende mooie, lichte kantoorruimten te huur aan.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via:
info@businesscentrumfrisselstein.nl, 0413-870062, www.businesscentrumfrisselstein.nl/contact
U kunt veilig vrijblijvend bezichtigingen. Wij en onze huurders houden zeker voldoende afstand!


Lees verder

Onzekere tijd biedt kansen

Onzekere tijd biedt kansen

20 april 2020 - door

Voor veel ondernemers is het een onzekere tijd. Dat begrijpen wij. Ook wij zijn benieuwd of het kabinet morgen met versoepeling van maatregelen komt. En zo ja, welke maatregelen versoepeld worden en op welke manier. Aan de andere kant zorgt deze tijd ook weer voor nieuwe uitdagingen en kansen.
Business Centrum Frisselstein biedt een stabiele basis in het huren van kantoorruimte. Op dit moment zijn per direct enkele kantoorruimten beschikbaar. Het gaat om een ruimte op de eerste verdieping van 23 m2. Ook zijn enkele ruimten beschikbaar op de begane grond. Deze variëren in oppervlakte van 37 m2 tot 75 m2. Elke ruimte heeft zo z'n eigen sterke punten. Dat ligt natuurlijk aan de behoefte. Graag denken wij hierin met u mee.
...


Lees verder

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

24 februari 2020 - door

Op de begane grond van ons mooie pand in Veghel - Business Centrum Frisselstein - wacht een ruimte op een nieuwe huurder. De ruimte heeft een oppervlakte van 37 m2 en ligt op een prettige plek in het gebouw. 
 
Bent u op zoek naar een grotere of kleinere kantoorruimte? Wij hebben nog enkele andere ruimten beschikbaar. Zie www.businesscentrumfrisselstein.nl/kantoren voor de mogelijkheden.  
 
Er is een prettige sfeer tussen de huurders onderling. Wilt u graag een indruk krijgen van het gebouw, de mensen, de faciliteiten en de sfeer, kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen. Wij staan voor u klaar!  
 
Contact opnemen?
info@businesscentrumfrisselstein.n...


Lees verder
vorige123456789
Nu te huur
Unit met archiefruimte

23M2, Mooie ruimte voor zakelijk huurder

Bekijk
kantoor unit te huur

45M2, In het centrum van Veghel

Bekijk
kantoorunit te huur

54M2, op eerste etage

Bekijk