Blog

Na de zomer mooie kantoorruimten te huur

10 augustus 2017 - door

Na de zomer zijn er weer een aantal mooie kantoorruimten te huur aan de Frisselsteinstraat te Veghel. Eén van onze meeste gewilde kantoorruimten op de begane grond komt weer beschikbaar voor een nieuwe huurder. Kom eens kijken en laat u overtuigen!
 
Bij interesse kunt u contact opnemen via info@businesscentrumfrisselstein.nl of 0413-870067.

Lees verder

BCF verwelkomt nieuwe huurder

BCF verwelkomt nieuwe huurder

20 juni 2017 - door

Wij verwelkomen deze maand weer een nieuwe huurder in ons pand! Deze maand heeft Excluwatch het huurcontract ondertekend. Wij vinden dit een aanwinst voor ons bedrijvencentrum en feliciteren hen met de nieuwe ruimte. 
 
U vindt wat meer informatie op onze huurderspagina voor Excluwatch.  
 
 


Lees verder

Brownies & Downies Veghel nieuwe leverancier voor lunch & diner in BCF

Brownies & Downies Veghel nieuwe leverancier voor lunch & diner in BCF

16 juli 2015 - door

Met trots kunnen wij mededelen dat wij een geweldige leverancier gevonden hebben voor onze lunches & diners bij het boeken van een vergaderruimte of presentatiezaal in Business Centrum Frisselstein. 
 
Wanneer u nu (via de website, of mail) bij ons uw zakelijke ruimte reserveert kunt u daarbij tevens aangeven of u gebruik wilt maken van een lunch of diner. Dit wordt dan bereidt door onze nieuwe leverancier Brownies & Downies Veghel! 
 
Sinds 2014 zijn zij gevestigd in het oude raadhuis aan de Aa. In de zomer leggen zij u op het mooie terras in de watten en op de minder mooie dagen kunt u in de prachtige serre (met uitzicht op het park en de Aa) plaatsnemen! Het&n...


Lees verder

Netwerken is doen, durven en dromen

Netwerken is doen, durven en dromen

30 oktober 2014 - door Josine

Op 29 oktober vond in het business centrum de eerste editie van onze netwerkevenementen plaats, in het hart van het bedrijvencentrum. 
 
We zijn van start gegaan met een kennismakingsronde en een kop koffie. Vervolgens is de bijeenkomst gestart met een uitgebreid welkom van eigenaar Gerald Kristen. In zijn introductie werd duidelijk welke doelen hij heeft gesteld aan het opzetten van het Business Centrum en welke strategische stappen zijn genomen om het oude Rabobankpand in het centrum van Veghel om te bouwen naar een netwerkkantoor met een open en zakelijke sfeer waarin samenwerken en zakelijk netwerken tot de mogelijkheden behoren. 
 
Na een woord van Gerald Kristen werd het stokje overge...


Lees verder
vorige123
Nu te huur
Zakelijke en speelse ruimte

54M2, Huur in het centrum van Veghel

Bekijk
Sfeervolle zakelijke ruimte

44M2, Tweede etage

Bekijk
Unit met extra kluisruimte

43M2, Mooie ruimte voor klein bedrijf

Bekijk