Samen werken aan samenwerken

Samen werken aan samenwerken

Bij Business Centrum Frisselstein kennen we de waarde van een goed netwerk. Een netwerk waar u op kunt bouwen en waar u écht iets aan heeft. Wij promoten daarom samenwerken. Kijk eens wie er allemaal in Business Centrum Frisselstein gevestigd zijn, en zoek elkaar op voor een kop koffie. Zo leert u elkaar pas echt kennen. U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar wie weet wat die kop koffie samen nog kan betekenen!

Schulten IT adviseert bedrijven in de inzet van software(pakketten) voor de optimale ondersteuning van bedrijfsprocessen. U krijgt hiermee grip op uw organisatie en administratieve organisatie. Schulten IT acteert hierin volledig onafhankelijk.

 

We doen dit middels verschillende diensten:

 

Software advies
Door een software quickscan bepalen we de huidige situatie en onderzoeken we alternatieve paden; maatwerksoftware ontwikkeling, bestaande oplossingen of open source. Natuurlijk beschouwen we hierin uw wensen.

 

Software Ontwerp
In overleg met de stakeholders in uw organisatie beschrijven we de functionaliteit die nodig is om uw organisatie optimaal te ondersteunen. Met dit functioneel ontwerp en de beschrijven analyse van uw wensen en eisen (requirements analyse) is het voor u mogelijk een pakket of een leverancier te selecteren die het product gaat ontwikkelen

 

Software regie & testen
We kunnen uw traject tot implementatie van nieuwe software begeleiden, waarin we uw belangen toetsen. Daarnaast kunne we met u mee testen of de software aan de afspraken voldoet die u gemaakt heeft met uw leverancier. 

 

Software bouw
Door de brede kennis over diverse technieken kunnen we ook pragmatisch meebouwen aan uw software. Dit kan bijvoorbeeld voor nieuwe modules of koppelingen een goede hulp bieden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak via onderstaande contactgegevens.


Huurt sinds 01 februari 2015

Unit: 1.04

http://www.schultenit.nl

06 83 22 40 98

marko@schulten.it