Samen werken aan samenwerken

Samen werken aan samenwerken

Bij Business Centrum Frisselstein kennen we de waarde van een goed netwerk. Een netwerk waar u op kunt bouwen en waar u écht iets aan heeft. Wij promoten daarom samenwerken. Kijk eens wie er allemaal in Business Centrum Frisselstein gevestigd zijn, en zoek elkaar op voor een kop koffie. Zo leert u elkaar pas echt kennen. U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar wie weet wat die kop koffie samen nog kan betekenen!

Namasté Yoga

Yoga for everybody

Namasté Yoga is een kleinschalige sfeervolle yogastudio. Waar u met persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding een yogastijl vindt die bij u past. Een plek om tot uzelf te komen. Een plek waar u rust en ruimte vindt om van uw hoofd in uw lichaam te komen. Een plek van verbinding met uzelf en met anderen.

Namasté Yoga is in 2018 opgericht door Netty Chömpff-Cuppens. Het is een yogastudio waar momenteel 3 verschillende yogastijlen worden gegeven zoals, Hatha-yoga, Yin-yoga en Meditatie-yoga. Ook in het businesscenter is Namasté Yoga een stukje rust in de dagelijkse hectiek.

Tijd voor uzelf, tijd voor Namasté Yoga.

U bent van harte welkom!


Huurt sinds 01 oktober 2019

Unit: 2.04

www.namaste-yoga.nl

06-12299631

info@namaste-yoga.nl