Samen werken aan samenwerken

Samen werken aan samenwerken

Bij Business Centrum Frisselstein kennen we de waarde van een goed netwerk. Een netwerk waar u op kunt bouwen en waar u écht iets aan heeft. Wij promoten daarom samenwerken. Kijk eens wie er allemaal in Business Centrum Frisselstein gevestigd zijn, en zoek elkaar op voor een kop koffie. Zo leert u elkaar pas echt kennen. U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar wie weet wat die kop koffie samen nog kan betekenen!

YaZorg biedt specialistische zorg aan een meervoudig complexe doelgroep die soms gepaard gaat met (transculturele) dilemma’s. Deze zorg en ondersteuning leveren wij door middel van woon-en ambulante begeleiding. Hierbij staan wij altijd naast de cliënt. Dit doen we zo kort als mogelijk en zo lang als nodig.

 

Wij richten ons op het versterken van de zelfredzaamheid, weerbaarheid en het behoud hiervan. Samen met de cliënt, het systeem en de verwijzer (vaak de gemeente) komen we tot een plan van ontwikkeling.

 

Om kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen waarborgen is YaZorg 24/7 behulpzaam, betrokken, bereikbaar en beschikbaar. Dit maakt dat een hulpvraag die niet kan wachten snel een antwoord krijgt waardoor de risico’s en mogelijke crisis geminimaliseerd worden.

 

YaZorg is transparant en streeft naar samenwerking met netwerkpartners om de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

 

De combinatie van ons aanbod middels begeleiding en behandeling, maakt dat YaZorg het complete vangnet kan creëren om complexe en minder complexe (transculturele) problematiek aan te pakken. Dit doen we middels de WMO en de WLZ.


Huurt sinds 01 april 2022

Unit: 1.01

https://www.yazorg.nl/

085 060 2320

info@yazorg.nl