Netwerken is doen, durven en dromen

Terug naar overzicht blogs
Netwerken is doen, durven en dromen

30 oktober 2014 - door Josine

Op 29 oktober vond in het business centrum de eerste editie van onze netwerkevenementen plaats, in het hart van het bedrijvencentrum. 

 

We zijn van start gegaan met een kennismakingsronde en een kop koffie. Vervolgens is de bijeenkomst gestart met een uitgebreid welkom van eigenaar Gerald Kristen. In zijn introductie werd duidelijk welke doelen hij heeft gesteld aan het opzetten van het Business Centrum en welke strategische stappen zijn genomen om het oude Rabobankpand in het centrum van Veghel om te bouwen naar een netwerkkantoor met een open en zakelijke sfeer waarin samenwerken en zakelijk netwerken tot de mogelijkheden behoren. 

 

Na een woord van Gerald Kristen werd het stokje overgedragen aan public speaker Jabbo Smulders. Door middel van een 'ontdekkingsreis' vertelde hij zijn ervaringen met het begrip 'netwerken'. In zijn originele en creatieve presentatie kwamen verschillende onderwerpen aan bod waaruit blijkt dat netwerken iets is wat je kunt leren. Door middel van het aan het licht brengen van enkele slimme technieken en netwerktactieken wist Jabbo de groep te boeien en de ogen te openen. De presentatie is door de bezoekers positief ontvangen en heeft hen aan het denken gezet. 

 

Na afloop van de lezing is er een uitgebreide rondleiding gegeven door het gehele bedrijvenpand. Er is dus zeker een mogelijkheid om het pand te bezichtigen en rond te kijken in de verschillende bedrijfsruimten. Zo komt u dus tot een inzicht van de mogelijkheden van het bedrijvencentrum. 

 

In de toekomst zullen zeker vaker interessante lezingen en workshops gehouden worden voor ondernemend Veghel en omgeving. Wij raden u aan om hier voor de Facebookpagina van het Business Centrum te volgen, en af en toe onze website te bezoeken. Wij zullen u dan op de hoogte houden van de nieuwe evenementen en zien u graag bij onze volgende workshops of lezingen! 

 

 
Nu te huur
Karakteristieke en sfeervolle kantoorruimte

39M2, De Torenkamer van BCF

Bekijk
Zakelijk huren op de eerste etage

31M2, Kantoorruimte te huur

Bekijk
Kantoor op eerste etage

33M2, Zakelijke ruimte te huur

Bekijk