Business Centrum Frisselstein - Wie zijn wij?

Terug naar overzicht blogs
Business Centrum Frisselstein - Wie zijn wij?

18 juni 2014 - door Menno

 

Deze zomer opent het Business Centrum Frisselstein in het centrum van Veghel. Het business centrum is gevestigd in het voormalige Rabobank pand aan de Frisselsteinstraat. Het pand zal ruimte gaan bieden aan circa 30 vaste huurders en 50 flexwerkers. Het business centrum biedt haar huurders service en voorzieningen als vergaderzalen, presentatieruimten, een volledig ingerichte kantine, postbussen, een receptie en een beveiligd netwerk met serverruimte voor opslag van data. Het business centrum wordt dé plek voor bedrijven met verschillende disciplines om zich te vestigen in het hart van Veghel. Ook zullen de bedrijven gaan profiteren van de kruisbestuiving en mogelijke samenwerking met andere bedrijven die zich er vestigen.

Het oude Rabobank pand heeft een ware metamorfose ondergaan om Business Centrum Frisselstein te worden. De kantoorruimten zijn modern en dusdanig ingericht om een gevoel van een ruimtelijkheid, transparantie en verbondenheid te creëren. De ruimten bieden veel inval van daglicht welk effect wordt versterkt door het gebruik van glazen wanden en vensters tussen kantoren. Dit alles stimuleert ook de interne band tussen de gevestigde bedrijven. Toch zijn ook elementen van de oude Rabobank bewaard gebleven zoals bijvoorbeeld de kluisdeuren. Er is een grote stap gemaakt in energiebesparing en tevens energieopwekking; duurzaam ondernemen staat voorop. Daarnaast is het bedrijvencentrum uitgerust met een serverruimte die het voor huurders mogelijk maakt om hun data veilig te bewaren. Alle voorzieningen en services zijn onderdeel van het huurconcept.

Op 4 juli zal Business Centrum Frisselstein feestelijk worden geopend in aanwezigheid van genodigden en media. Deze opening wordt luister bijgezet door een pop-up expositie van 20 kunstenaars die in de regio Veghel actief zijn (of zijn geweest). Het business centrum wil zo kunstenaars van alle disciplines en niveaus een nieuw platform bieden in de regio. Nu, maar ook in de toekomst. Op 5 en 6 juli is de expositie in het business centrum van 11.00 uur tot 17.00 uur vrij toegankelijk voor geïnteresseerden.

Graag willen we u uitnodigen om tijdens het openingsweekend van het Business Centrum Frisselstein op 5 en 6 juli 2014 een kijkje te komen nemen bij wellicht uw voormalige werkplek, of om het werk van uw collega te bewonderen. Tot dan!

 

 

Nu te huur
Unit met archiefruimte

23M2, Mooie ruimte voor zakelijk huurder

Bekijk
Kantoorruimte te huur

37M2, Kantoorruimte huren

Bekijk
Kantoorruimte voor MKB te huur

43M2, Licht kantoor op de beneden verdieping

Bekijk