Feestelijk openingsweekend 5-6 juni

Terug naar overzicht blogs
Feestelijk openingsweekend 5-6 juni

18 juni 2014 - door Josine

Business Centrum Frisselstein is er méér dan klaar voor. Na een jaar hard werken, bouwen, overleggen, schilderen, handen schudden, koffie drinken, nadenken en sjouwen is het op 4 juli zo ver: Wij openen onze deuren! 

 

Het bedrijvencentrum kent een lange historie van verschillende bestemmingen: de Rabobank, Harense Smid en tijden lang de opslag en repetitieruimte van de Veghelse Harmonie. 

 

Wij verzekeren u: u herkent het niet meer terug en waant zich in een moderne en innovatieve omgeving waarin zakelijk Veghel en omstreken zich zal vestigen.  

 

Met op 4 juli een openingsfeest alléén voor genodigden en een aansluitend openingsweekend op 5 en 6 juni waar alle geinteresseerden mogen komen kijken gaan wij van start met een nieuw, duurzaam en innovatief project: Business Centrum Frisselstein. 

 

Wij nodigen u dus van harte uit om tijdens het openingsweekend op 5 en 6 juli eens te komen kijken! We hebben nog fantastische zakelijke ruimten te huur, misschien vind u wel uw werkplek bij ons in het centrum van Veghel. 

 

Om het openingsweekend wat meer aan te kleden grijpen wij deze kans aan onze kunstenaars in de spotlight te zetten met een expositie van alle betrokken kunstenaars uit de regio Veghel/Brabant. 

De kunstroute van Business Centrum Frisselstein beslaat in totaal meer dan een halve kilometer aan kunst, waarbij schilderkunst, beeldhouwwerken en andere vakgebieden vertegenwoordigd zijn. 


We zien u graag tijdens het openingsweekend, of maak eens een afspraak voor een rondleiding!

 

Nu te huur
Unit met archiefruimte

23M2, Mooie ruimte voor zakelijk huurder

Bekijk
kantoor unit te huur

45M2, In het centrum van Veghel

Bekijk
kantoorunit te huur

54M2, op eerste etage

Bekijk